Informatie

Wat doen wij ?

*T-shirts, polo's, hemden, sweaters,fleece, jassen, broeken, petjes, handdoeken, badjassen, horeca textiel, enz. Bedrukken en borduren van alle textiel in eigen atelier vanaf 1 stuk!!! Soorten bedrukkingen: Zeefdruk, flex, flock, transfer, enz.

*Belettering van auto's en bestelwagens - Spandoeken - Vlaggen - Beachvlaggen info en prijzen vial mail: info@c-wear.be *Wij plaatsen uw foto op: T-shirt, muismatjes of koffiemokken...Geschenk idee? Ontdek alvast een groot deel van onze collectie op Textil Europe

Bekijk ook alvast volgende links:
Harvest NL
DAD ENG
Projob NL

Onze troef !

Wij werken van thuis uit en dit zonder personeel en de hoge dagelijkse kosten. Dit concept is steeds in het voordeel van onze klanten, jullie dus?! Onze tweede en heel belangrijke troef is.... bij ons kan je per stuk bestellen!! En dit zowel voor borduurwerk als bedrukkingen. Dit is een zeer belangrijke factor in de reclame wereld. Stel je voor?! Je hebt vier hemdjes nodig voor een vertegenwoordiger op een beurs?! Elders is dit meestal vanaf minstens 10 stuks of meer..NEEN... Wij doen dit met veel plezier. Bij ons is elke klant een koning en dit aan de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Het C-wear team

C-wear is gestart op 1 mei 2011. We hebben al onze toestellen uit een toenmalig reclame bedrijf overgenomen. Om kosten te sparen zijn we in onze woning van start gegaan met alle toestellen uit die overname. Enkele maanden later hebben wij besloten om de kelder van onze woning volledig om te bouwen tot een volwaardige druk-en borduur studio met een kleine winkel waar de volledige collectie Harvest, Printer enz. ligt. Die kunnen steeds dienen als pasmaat en evenzeer om alle kleurtjes te bewonderen. Zo hoeft u geen onnodige investering te doen in kledij en maten die u toch niet passen!

Ons C-wear team hoopt u binnenkort terug te zien!

info@c-wear.be
Cindy, Mario & Senna.